Kulttuuri Yhdistykset Yleinen

Virtapiirin kevätrevyy on oodi naapurirakkaudelle

Virtapiirin liki 60 naista esittää Naapurista, päivää! -revyyn 11.-14.5.2016 Heinolan lukiolla. Aiempina keväinä Virtapiiri on esittänyt revyitä täysille saleille. Viime vuonna esitystä kävi katsomassa lähes 1500 katsojaa. Tänä kevään näyttäisi käyvän samoin, sillä ennakkolipunmyynti on ollut todella vilkasta.

Virtapiiri on muutakin kuin kuoro

Virtapiirin esityksissä kuorolaulu saa uusia muotoja. Laulamisen lisäksi Virtapiirin esitykset ovat täynnä tanssia, huumoria ja vauhdikkaita sisääntuloja. Tänä vuonna luvassa on vähintäänkin samanlaista ilotulitusta. Vauhdikkaan esityksen kruunaa livebändi ja ammattilaisten toteuttama valo- ja äänitekniikka.

Naisenergia on mystinen asia

Vasta 6 vuotta sitten perustettu naiskuoro on nopeassa ajassa muodostunut heinolalaiseksi ilmiöksi. Virtapiiri valittiin muun muassa vuoden positiivisimmaksi heinolalaisporukaksi vuonna 2013.

Virtapiirin esitykset ovat täynnä vauhdikasta toimintaa!

Virtapiirin esitykset ovat täynnä vauhdikasta toimintaa!

Kuoron esitysten suosio on ollut niin mykistävää, että loppuunmyydyistä esityksistä on jouduttu käännyttämään katsojia ovelta.

Tänä vuonna esityksiä on viisi, joten toivottavasti kaikki halukkaat pääsevät katsomaan Virtapiirin Naapurista, päivää! -revyytä.

Lisätietoja: Heinolan Kuoroyhdistys ry, käsikirjoittaja ja ohjaaja Satu Nipuli 040 552 2989, satu.nipuli(at)windowslive.com.

Kommentit