Yhdistykset

Virkistyspäivä kokosi alueen vapaaehtoisia yhteen

Päijät-Hämeen vapaaehtoistyöntekijät kokoontuivat yhteiseen virkistyspäivään Jyränkölän Setlementtiin 14.5. Paikalle saapui iloista joukkoa Lahdesta, Nastolasta ja Heinolasta. Vapaaehtoistyö erilaisissa muodoissaan yhdisti tätä joukkoa ja keskustelunaiheita ei ollut vaikeaa löytää.

Päivän tavoitteena oli kohtaaminen ja virkistäytyminen. Anne Virtasen vauhdikas tanssi tempaisi koko joukon mukaansa. Teatteriohjaaja Salla Aas herätteli ajatuksia hyvästä vuorovaikutuksesta ja läsnäolon merkityksestä vapaaehtoistyössä.

Iltapäivällä Lempi78 viihdytti loistavalla musiikkielämyksellä Eeva ja Teemu Rantalan johdolla.

Vapaaehtoisten palaute päivästä oli hyvää. Monta iloista kohtaamista ja hyvää mieltä sekä voimia vapaaehtoistyöntekijän tehtävään – siinä päivän anti!

Kuvat: Mediapaja / Jari Laakso

Vap.virk3

Teatteriohjaaja Salla Aas.

Vap.virk1

Lempi78 eli Eeva ja Teemu Rantala.

 

Kommentit