Kylät

Maistiaisia Avoimet kylät -päivästä

Avoimet kylät -tapahtumapäivää vietettiin valtakunnallisesti toista kertaa. Länsi-Suomesta valtakunnalliseksi laajentunut tapahtuma tuo kylien toimintaa tunnetuksi kylien järjestäessä päivän aikana runsaasti erilaista ohjelmaa.

Heinolassa kylien toiminnasta kiinnostuneilla oli mahdollisuus tutustua alueen kyliin ilmaisella bussikuljetuksella. Bussikuljetuksen mahdollisti Heinolan elinvoimapalveluiden ja Syrjälän rahaston tuki. Kolmella eri reitillä kiertäneet bussit olivat lähes täynnä kylien toiminnasta kiinnostuneita. Päivän aikana päästiin mm. seuraamaan koirien etsintänäytöstä Lusissa, maistelemaan röpörieskaa Taivaskalliolla ja tutustumaan lampaisiin ja karitsoihin.

Lisää Avoimet kylät -tapahtumapäivästä PlaaniNewsissä ensi viikolla.

Kommentit