Liikunta ja urheilu

Union Plaanilla edessä härkäviikot

Union Plaanilla on tiedossa lähiaikoina vipinää, kun edessä on peräti kolme ottelua viikon sisään. Keskiviikkona Plaani matkaa Loviisaan FC Atomien vieraaksi. Lauantaina tie vie Punkaharjulle ja viikon päästä pelataan jo kotikentällä.

Alku rankalle viikolle on surkein mahdollinen, sillä Plaanin miehistö on tällä hetkellä rankan vatsatautiepidemian kourissa. Pelikuntoisten määrä tulee olemaan suuri arvoitus. Joukkueenjohtaja Antti Heikkinen on tilanteesta huolissaan.

Loviisalainen FC Atomit on esittänyt viime aikoina lupaavia otteita. Atomien peli perustuu puolustamiseen ja vastahyökkäyksiin. Ydinvoimakaupungin lippulaiva pyrkii pääsemään nopeaan johtoasemaan, jonka jälkeen johtoa puolustetaan parkkeeraamalla bussilastillinen pelaajia oman maalin edustalle.

FC Atomit on sarjassa kahdeksantena. Union Plaanin sijoitus on viides. Eroa ottelun enemmän pelanneeseen sarjakärki Virkyyn on kahdeksan pistettä.

Ottelu saadaan ennusteiden mukaan pelata lämpimässä kesäsäässä lämpömittarin laskiessa otteluiltaa kohti noin +20 asteeseen.

Lisätietoja: unionplaani.com.

Kommentit