Liikunta ja urheilu

Plaani siipirikkona Simpeleelle

Ensi sunnuntain vierasottelu Simpeleellä on muuttumassa kaikeksi muuksi kuin helpoksi. Lähtökohdat otteluun ovat vaikeat tai vähintäänkin Jari Sarasvuon sanoin haastavat. Pelaajia on sivussa lähes kentällinen pelikielloista ja loukkaantumisista johtuen.

Simpeleellä Union Plaania vastaan asettuu kotijoukkue SiU. Kotikentällään simpeleläiset tykkäävät pelata fyysisesti ja taistelevat riehakkaan kotiyleisönsä edessä viimeiseen pillinvihellykseen asti. SiU taistelee putoamista vastaan ja kaipaa kipeästi lisäpisteitä. Tällä hetkellä joukkueen sijoitus on toiseksi viimeinen. Perää pitävä FC Atomit väijyy vain pisteen päässä. Simpeleellä tiedostetaan Plaanin vaikeudet ja haavoittuneeseen heinolalaiseen karjulaumaan isketään varmasti kiinni kynsin ja hampain.

Sarjakolmonen Union Plaani joutuu lähtemään pitkälle vierasmatkalle ilman pelikieltojaan kärsiviä Lauri Manseliusta, Mikko Hallaa ja Marko Liukkosta. Jos pelikiellot eivät vielä aiheuta kierolle savolaiskäskijälle tarpeeksi harmaita hiuksia, niin loukkaantuneita piisaa,  kun lasaretin puolella ovat Henrik Haapsaari, Juha Vattulainen, Ali Reaad ja Kristian Kouhia.

Poissaolojen johdosta pääsevät Plaanin B-pojat näyttämään osaamistaan, kun näyttöpaikkoja avautuu useammalle nuorukaiselle Heinolan lippulaivan kokoonpanossa. Plaanin porukalle Simpeleen kenttä tulee tutuksi, kun lauantaina B-pojat kohtaavat Simpeleen Urheilijoiden B-joukkueen. Sunnuntaina samalla kentällä rymistelevät miehet.

Kaiken synkkyyden keskellä on pilkahdus valoakin. Harjoituskentältä kantautuneiden tietojen mukaan Tommi Virtanen on saanut kengät oikeisiin jalkoihin ja maaliverkko on heilunut kovalla tahdilla. Montako Torres Virtanen tekee Simpeleellä?

Ottelupäivän sää on tämänhetkisten ennusteiden mukaan epävakainen. Sateen mahdollisuus leijuu ilmassa.

unionplaani.com

Kommentit