Kylät

LOKAALI -kylätori Heinolan torilla la 10.9.2016

LOKAALI – Valtakunnalliset kyläpäivät järjestetään Heinolassa 10.-11.9.2016. Lauantaina 10.9. Heinolan torilla on Kylätori, jossa paikalliset kylät esittelevät toimintaansa ja elämää kylillä. Myynnissä on kädentaitajien tekemiä tuotteita, lähiruokaherkkuja ja kirpputorien helmiä. Ohjelmalavalla esiintyy myös kylien musikantteja ja sanaseppoja.

Vuonna 2009 Valtakunnan kylähulluksi valitun maaseutuyrittäjä Seppo Lehtisen johdolla Suomen kylähullut saapuvat Heinolan torille klo 8. Jokaisen traktorin kyydissä on yksi Heinolan ”silmäätekevistä” kyydittävänä ja yhdessä peräkärryssä on iso kattilallinen uutispuuroa, jota he jakavat aamuvirkuille ja sen jälkeen esittelevät ohjelmalavalla taitojaan ja tarinoitaan.

LOKAALIN Facebook-sivut: Facebook.com/lokaalitapahtuma

Kommentit