Kulttuuri Seniorit

Kulttuurikummit tuovat tukea kulttuuriharrastuksiin

Jyränkölän Setlementin Tuttavantupa ja Heinolan kaupungin kulttuuritoimi ovat aloittaneet uudenlaisen vapaaehtoistyön muodon; Kulttuurikummitoiminnan. Kulttuurikummi toimii tukena ja seurana sellaisille ihmisille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse yksin osallistumaan kulttuuri- tai urheilutapahtumiin.

Kulttuurikummi on tehtäväänsä koulutettu vapaaehtoistyöntekijä, joka lähtee maksutta autettavan mukaan esimerkiksi museoihin, konsertteihin, elokuviin, tapahtumiin tai vaikkapa jääkiekko-otteluun. Autettava vastaa oman lippunsa ja kuljetuksensa kustannuksista.

Mikäli tarvitset tukea osallistumisessa kulttuurin pariin tai haluat Kulttuurikummiksi, ole yhteydessä Tuttavantuvalle (puh. 044 797 2429).

kulttuurikummi

Kommentit