Liikunta ja urheilu

Union Plaanin uusia pelaajasopimuksia julki

Union Plaanin vuoden 2017 ensimmäiset pelaajasopimukset ovat valmiit. Kasassa on nyt seitsemän arvokasta jatkosopimusta viime kauden avainpelaajien kanssa.

On tullut aika julkistaa luvatut pelaajasopimukset. Seuran toimistolla on viime päivinä kulutettu lyijykynää ja pyyhekumia ahkerammin kuin koko seurajohtaja Antti Heikkisen ja Juho Silvennoisen Niemelän koulun ala-astevuosina yhteensä, kun jatkosopimuksia on rustattu hiki hatussa.

Pukumiesten suut ovat neuvottelujen jälkeen messingillään, sillä kasassa on seitsemän tuiki tärkeää pelaajasopimusta. Oman veräjän suuta vartioi tulevallakin kaudella hyviä otteita esittänyt Tomi Järvinen.

Kenttäpelaajista puumerkkinsä sopimuspaperiin ovat rustanneet Marko Liukkonen, Samuel Malk, Kalle Manselius, Joonatan Sihvonen ja maalitykki Mikko Halla. Ahkerasti kiekon perässä Kotkan ja Heinolan välillä ramppaava Jesse Peltonen jatkaa myös joukkueen mukana tulevana kesänä tuoden rytkettä ja rytinää alakertaan.

Näin ollen valmentaja Jani Lehtelällä on kasassa tuttu runko, jonka varaan on hyvä joukkuetta rakentaa.

unionplaani.com

Kommentit