Liikunta ja urheilu Yhdistykset

90 vuotta voimistellen

Heinolan Voimisteluseurassa ollaan kovaa vauhtia valmistautumassa tämän vuoden päätapahtumaa varten. 24.8.2017 on se päivämäärä, jolloin kaupunkilaiset voivat tulla Heinolan kesäteatterille juhlimaan 90-vuotiasta Voimisteluseuraamme. Silloin kaikki seuramme ryhmät esiintyvät voimistelunäytöksessä.

Iloinen seuramme on täynnä eri-ikäisiä jumppaajia ihan pienistä temppukoululaisista eläkeikäisiin. Väliin mahtuu monenlaista harrastajaryhmää, kuten cheerleadingiä, joukkuevoimistelua, naisten tanssillista voimistelua ja voimistelukoulua. Parin viime vuoden ajan on ollut myös kilpailuihin tähtääviä ryhmiä. Se on asettanut seuratoiminnan ihan uudelle tasolle.

Seuramme sydän ovat ammattitaitoiset ohjaajat ja valmentajat. Heidän tavoitteellinen ja tarmokas työ näkyy viikoittain. Lisäksi seuraa luotsaava johtokunta on ajan hermolla, motivoitunut ja työtä pelkäämätön. Näillä eväillä, jumppareiden ja yhteistyöhaluisten vanhempien kanssa syntyy liikuttavia elämyksiä ja unohtumattomia kokemuksia voimistelun parissa.

Lisätietoja: voimisteluseura.nettisivu.org

Teksti: Teija Naakka

Kuva: Pinja Koivisto

Kommentit