Liikunta ja urheilu

Plaani kellisti Kuusysin Mukkulassa

Union Plaani otti makoisan voiton FC Kuusysin A-nuorista Lahden Mukkulassa pelatussa harjoitusottelussa. Plaani oli viimeistelytyössä terävämpi korjaten potin 1-2 (0-2) tuloksella.

Plaani sai komean sulan hattuunsa kaatamalla legendaarisen FC Kuusysin A-nuorten joukkueen Lahdessa. Ottelu toimi oivana harjoitteena tulevan kauden kovia koitoksia silmällä pitäen.

FC Kuusysi oli odotetusti ottelussa liikkuvampi ryhmä ja hallitsikin palloa suurissa määrin läpi ottelun. Plaani onnistui kuitenkin kovalla prosentilla paikoistaan. Ensimmäisen laittoi sisään toppari Marko Liukkonen Mikko Hallan hyvästä sivuvaparista. Jälkimmäinen oli laitakiituri Antti Moilasen käsialaa.

Kuusysin ainoa maali tuli tilanteesta, jossa hivenen iäkkäämpi tuomarismies jätti päivänselvän vaparin viheltämättä. Plaanin lopetettua tilanteessa pelaamisen kävi kotijoukkue laittamassa pallon reppuun. Pelin loppupuolella keskityttiin pallon sijasta potkimaan muutakin kuin jalkapalloa. Kintuille räpsittiin surutta etenkin muutaman kotijoukkueen vaihtopelaajan toimesta.

Union Plaanin seuraava harjoituspeli on viikonloppuna Valkealan Kajoa vastaan vieraskentällä.

unionplaani.com

Kommentit