Liikunta ja urheilu

Plaani reissaa Myllykoskelle 8. huhtikuuta

Kyllä, totta se on; Union Plaani järjestää kannattajamatkan odotettuun Regions’ Cup -otteluun MyPaa vastaan!

Ottelu pelataan lauantaina 8. huhtikuuta ja tuohon sinikeltaisten kauden ensimmäiseen kilpaotteluun lähdetään linja-autolla. Karavaani starttaa klo 14 Iloisen kulkijan edestä, mutta paikalle kannattaa tulla jo hyvissä ajoin, sillä heinolalaisen jalkapalloväen juhlapäivät alkavat tälläkin kaudella ketterästi Kulkijan sisätiloissa keltaista korttia näyttämällä.

Peli pyörähtää käyntiin klo 15.30 ja Saviniemen stadionille saavutaan noin varttia ennen avauspotkua. Kotijoukkue on antanut Plaanin toimistolle tiedon, että kannattajamatkalaiset pääsevät otteluun ilman erillistä pääsymaksua (lipun ollessa muille 5€). Itse matka kustantaa 10€. Kyytiin pääsee kirkonkylästä ja muilta matkan varrella olevilta pysäkeiltä.

Reissulla ei ole paikkoja yhtä paljoa kuin Mikko Hallan edelliskausien tilastoissa maaleja, joten nopea toimiminen säästää aikaa ja vaivaa lähtöpäivänä kärkkymiseen verrattuna. Linkistä löydät lomakkeen, jolla saat itsesi, kaverisi ja kummin kaiman koiran mukaan reissulle.

PS. Matkanjohtajana toimii Juha ”Julle” Silvennoinen. Hänet tavoittaa numerosta 044 079 0124 ja sähköpostitse osoitteesta hoogi.silvennoinen(at)gmail.com.

unionplaani.com

Kommentit