Liikunta ja urheilu Yhdistykset Yleinen

Heinolan Latu ry kasaa joukkuetta Suomi Meloo -tapahtumaan

Tänä vuonna 34. kerran järjestettävä Suomi Meloo on kuuden vuorokauden ja noin 500 kilometrin mittainen melontatapahtuma, jonka reitti on jaettu 28 melontaosuuteen. Reittien pituus vaihtelee 7 – 32 kilometrin välillä. Joukkueen jäsen meloo aina yhden osuuden kerrallaan. Reitillä edetään viestin tapaan yhdessä meloen. Navigoinnista ja nopeudesta vastaa johtomeloja. Viesti etenee yötä päivää lukuunottamatta melajuhlaa ja sen jälkeistä yötä.

”Suomi Meloo ei ole kilpailu, vaan yhdessämelontatapahtuma”, Heinolan Latu ry:n melontajoukkueen kasaamisesta vastaava Anna-Kaisa Haapanen sanoo ja kannustaa kyselemään hänelle itselleen jo tutuksi tulleesta tapahtumasta lisätietoja. Haapanen on osallistunut Suomi Meloo -tapahtumaan toistakymmentä kertaa. Heinolan Latu ry:n edustajana ja joukkueen luotsina tämä vuosi olisi Haapaselle ensimmäinen. Aiemmin joukkuetta on yhdistyksen osallistuessa tapahtumaan vetänyt puheenjohtaja Seppo Rautiainen.

Varsinaiseen tapahtumaan pitää joukkueet ilmoittaa ennakkoon, joten kiinnostuneiden yhteydenottoja odotetaan viikon sisällä, 8.4.2018 mennessä. Joukkueilmoittautumisen jälkeen voidaan kuitenkin ottaa mukaan vielä lisää melojia. Tietoja osallistumisesta ja tapahtumasta voi tiedustella Anna-Kaisa Haapanen, p. 050 5253848, email: akhaapanen (at) gmail.com

Suomi Meloo -reitti kulkee Kuopion ja Imatran välillä. Tapahtuman ajankohta on 9.-15.6.2018.

www.suomimeloo.fi

Kommentit