Kulttuuri Kylät Lapset ja nuoret Liikunta ja urheilu Seurakunta Yhdistykset Yleinen

Kohtaamisten ilta 2.5.2018

Yhdistystoimijoiden Kohtaamisten aamut saavat seurakseen Kohtaamisten illan, kun Jyränkölän Setlementti, Heinolan kaupunki ja Heinolan seurakunta kutsuvat sanomalehti Itä-Hämeen tukemana paikalliset yhdistykset sekä yhdistysten toiminnasta kiinnostuneet yhteisiin tutustumisiltamiin.

Tervetulotoivotuksen jälkeen illan ohjelmassa on osallistujien esittäytyminen, hyvinvointijohtaja Pirjo Hepo-ojan ajankohtaiskatsaus kaupungin yhdistysten käyttöön vapauttamiin tiloihin, KohtaamisiaHeinolassa.fi -sivuston esittäytyminen, trubaduuri Hannu Knuutilan musiikkiesitys sekä vapaan sanan tuokio. Illan ohjelman lomassa juodaan Jyränkölän tarjoamat kaffet!

Tule mukaan esittelemään yhdistyksesi toimintaa, innostumaan ja innostamaan muita!

Lisätietoja: Jussi Varjo p.044 797 24 68 tai jussi.varjo@jyrankola.fi

Kommentit