Yleinen

Syypää mun hymyyn

En ole ehtinyt pitkään aikaan kirjoittamaan tänne mitään ja syypää siihen kaikkeen on perheemme uusin tulokas, varsa, suloinen pitkäkoipinen rautias tammavarsa.
Pari viikkoa sitten lämpimän yön pimeydessä, hevoseni sai tämän ihanan lapsukaisen ja sen jälkeen aika on vaan hurahtanut uuden ihanan silkkiturvan ympärillä kuin siivillä. Toki sitä ennenminkin meni useampi viikko, kun joka yö kävin tallilla katsomassa, joko vihdoinkin, joko se pienokainen syntyisi.
He asuvat pienellä yksityisellä hevostallilla, jossa minulla on ollut vuokrakarsina vähän reilun vuoden.
Aiemmin hevonen asui vanhempieni maatilalla Hartolassa.
Tämä hevosen alku on ehkä tulevaisuudessa ravihevonen, hienon ranskalaisen sukunsa puolesta, eikä sitten enää minun omistuksessa, mutta nyt meillä vietetään unelmien varsakesää, hevosen tuoksuista sellaista.
Marja Kytö
Tuokiokuvia elämästä, väreistä ja eläimistä

Kommentit