Kulttuuri Lapset ja nuoret Seniorit Seurakunta Yhdistykset Yleinen

Hyviä uutisia kirjastosta!

Heinolan kirjastossa otettiin käyttöön maanantaina (17.9.2018) näköongelmista kärsivien lukemista helpottava lukulaite. Laitteen avulla voi lukea niin päivän uutislehteä, kuin myös kirjoja ja asiakirjoja. Kolmentuhannen euron arvoinen laite päätettiin hankkia yhteisöllisesti, keräämällä lahjoituksia paikallisilta yrityksiltä ja yhdistyksiltä. Laitehankkeen dynamona toiminut Heinolan kaupungin hyvinvointijohtaja Pirjo Hepo-Oja kertoi olevansa mielissään siitä, kuinka positiivisella asenteella tukea monelle tärkeän apulaitteen hankintaan lähdettiin antamaan.

Onnistuneita lukuhetkiä mukana mahdollistamassa: HEINOLA-POHJOINEN ROTARYKLUBI, HEINOLAN KAUPUNKI / kirjasto, LIONS HEINOLA (Elna ja Paul Lindholmin rahasto), MEDIATALO ESA, PELIITTOJEN TUKIJOUKOT SEKÄ STORA ENSO OYJ

 

Kommentit