Yleinen

Erään aikakauden loppu

2000-luvun alkupuolelta Heinolan kansalaisopiston musiikin vastuuopettajana työskennelleen Anne Sorjasen eläkepäivät ovat juuri alkaneet. Jo 90-luvulla taloon tuntiopettajaksi tulleen Annen läksiäisiä vietettiin kahvittelun merkeissä ravintola Kestissä. Pienen, mutta lämminhenkisen tilaisuuden aikana saatiin kuulla kaunista laulua haitarimusiikin säestyksellä.

Annen työvuosiin Jyränkölässä on mahtunut paljon. Hän on ollut luomassa ja järjestämässä lukuisia tapahtumia Rumpujen ja kirjojen yöstä musiikin luentosarjaan, jonka puitteissa Heinolassa on vieraillut suomalaisen musiikin suurnimiä Jone Nikulasta Kauko Röyhkään. Anne on myös itse esiintynyt sekä omissa että kansalaisopiston tapahtumissa.

Opettajana Anne on ollut suuresti pidetty. Kaikeksi onneksi Annen opetuksesta ja ammattitaidosta päästään tulevaisuudessakin nauttimaan, sillä syksyllä hän jatkaa Heinolan kansalaisopiston tuntiopettajana.

Lisätietoja Annesta Jyränkölän uutiskirjearkistosta: jyrankola.fi

AnneSorjanen1

Anne sai läksiäislahjaksi mm. lypsyjakkaran.

AnneSorjanen3

Työkavereiden Annelle tekemä kortti.

AnneSorjanen2

Läksiäisissä nautittiin herkullista kakkua.

 

Kommentit