Yleinen

Tarina PlaaniNews-nimen takana

Usea lukijamme saattaa ihmetellä, mistä nimi PlaaniNews oikein juontaa juurensa?

News luonnollisesti kuvaa sivuston sisältöä; tarkoitus on koota ajankohtaisia Heinolaan liittyviä ruohonjuuritason juttuja ja uutisia kaikkien ulottuville.

Plaani-sanalla onkin sitten useampi merkitys. Monille ensimmäisenä mieleen tulee Plaaninmäki ja siellä sijaitseva kaupunginosa. Ja se onkin juuri se, mikä tämän nimivalinnan takana piilee. Halusimme, että nimi kuvaa jollain tavalla Heinolaa. Plaani on myös veneilijöille tuttu termi: Vene on plaanissa kun se nousee oman keula-aaltonsa päälle. Mikäpä siis parempi nimi kuvaamaan vesistön ympäröimän kaupungin asioihin keskittyvää nettijulkaisua kuin PlaaniNews?

Vaikka emme ihan kirjaimellisesti aallonharjoilla ratsastakaan, haluamme ratsastaa netin aalloilla ja tuoda sinulle lukuisten Heinolassa vaikuttavien yhdistysten ja yhteisöjen kuulumiset missä ikinä liikutkin. Jopa sinne veneeseen.

Verkkotiedottaja Jussi Varjo

Kommentit