Yleinen

Tervetuloa Heinolan kesään – Kesäasukastapahtuma 2.7.2016

Heinolan torilla järjestetään la 2.7. alueen kesämökkiläisille kesäasukastapahtuma. Tapahtumalla tarjotaan kesävieraillemme tilaisuus tutustua toisiinsa ja kantaväestöön. Tori on kesällä heinolalaisten”olohuone”. Tarjolla on mielenkiintoista ohjelmaa.

Kesävieraiden tuomilla euroilla on iso merkitys Heinolan liike-elämälle. Heinolan Kaupunkisydän ry on tehnyt yhdessä yrittäjien ja Heinolan elinkeinotoimen kanssa tarjouksia tapahtumapäivälle ja koko heinäkuulle. Halutaan kertoa kesälomalaisille Heinolan keskustan monipuolisista palveluista ”Taivaskattoisesta Kauppakeskuksesta”. Moni ei vielä tiedä, että Heinolan keskustassa on 200 yritystä, kauppaa ja palvelua 200m:n etäisyydellä torilta. Esimerkkejä näistä palveluista on asiakaskirjeissä joita jaetaan juhannuksesta alkaen torilla ja mukana olevissa yrityksissä. Heinolan keskustan kahvilat ovat rakentaneet yhteisen kesäpolun kuuteen eri kahvilaan, joista jokaisesta saa leiman passiin ja neljällä leimalla saa Heinolan-kassin kiitokseksi.

Heinolan nähtävyyksiin ja puistoihin voi tutustua omatoimisten kiertokävelyreittien avulla, kesäpromenadit Pöllö ja Poppeli. Reitit löytyvät netistä; www.heinolankaupunkisydan.fi/kesapromenadit.

Teksti: Pekka Rusila

Kommentit