Yleinen

Vuoden 2016 unikeko haussa

Vuoden 2015 unikeko Jari Niemelle etsitään seuraajaa. Unikeko -nimitys on Heinolan vanhin arvonimi. Unikeonpäivän aamussa 27.7. Heinolan 22. unikeko saa Kylpylän rannassa kasteen ja arvostetun arvonimen.

Heinolassa valitut unikeot edustavat hienosti oman aikansa arvostettuja Heinolan hyväksi tekijöitä. Kaikki 21 edellistä unikekoa ovat olleet hyvä otos henkilöistä, jotka ovat eri aloilla toimineet unikekotittelin arvoisesti kaupunkimme hyväksi. Valittujen unikekojen virka- ja työnimikkeet kertovat myös siitä, että valitut unikeot ovat toimineet laaja-alaisesti elämän eri aloilla, tasalaatuinen sarja positiivisia Heinolan puolestapuhujia ja tekijöitä.

Heinolalaisilla on nyt mahdollisuus vaikuttaa tulevan unikeon valintaan jättämällä oma ehdotus perusteluin kirjastoon tai Ainomarian liikkeeseen 20. päivään heinäkuuta mennessä. Heinola-Seura valitsee ehdokkaista parhaimmaksi katsomansa henkilön vuoden 2016 unikeoksi.

Teksti ja kuva: Kalevi Peltola

Kommentit