Lapset ja nuoret

Kerhonohjaajakoulutus 13-20-vuotiaille nuorille

Jyränkölän Nuoret ry järjestää kerhonohjaajakoulutuksen 13-20-vuotiaille nuorille keskiviikkona 10.8.2016 klo 10-14. Koulutuksessa käydään läpi mm. kerhonohjauksessa tarvittavia tietoja ja taitoja sekä suunnitellaan syksyn kerhoja. Aiempina vuosina yhdistys on järjestänyt mm. kokki-, tanssi- ja teatterikerhoja 7-12-vuotiaille lapsille. Koulutuksessa nuoret saavat esittää omia ideoitaan ja ehdotuksiaan syksyn kerhotoiminnasta. Koulutuksen läpikäyneet nuoret voivat aloittaa kerhonohjaustyön syyskuussa. Kerhonohjauksesta maksetaan pientä palkkiota.

Ilmoittautuminen koulutukseen joko puhelimitse, 044 797 2468 tai sähköpostitse, nuoret(at)jyrankola.fi. Osallistujille tarjotaan lounas. Koulutus on maksuton.

Lisätietoja: jyrankolannuoret.com.

Kommentit