Kulttuuri Yleinen

Heinola tutuksi Piestanyssa

Viikon vaihteessa (17.-18.09.2016) vieraili Heinolassa Heinolan ystävyyskaupunki Piestanyn kameraseuran edustajia jo kolmannen kerran kuvaamassa Heinolaa. Tarkoituksena oli hakea lisää kuvanäkymiä Heinolasta ja kertoa Slovakian Piestanyssa kuvin kummikaupunkinsa tämän hetken elämää. Kuvat ovat näytillä viikon kuluttua jokavuotisessa Piestanyn Park foto -tapahtumassa.

Tulijaisina vierailla oli Piestanyn kameraseuran pop up -näyttely, joka oli esillä lauantaina Heinolan torilla. Mielenkiintoisesti toteutettu ja yllättävä näyttely toi Heinolan syksyiselle torille uudenlaisen mahdollisuuden ja tavan virkistää arkista torielämää vuoden ajoista riippumatta.

piestany1Näyttelyn ja vieraitten isäntinä olivat Heinolan kaupunkisydän ja Heinolan kameraseura. Heinola-Seura lahjoitti vieraille postikorttikirjan Terveisiä Heinolasta.

Teksti ja kuvat: Kalevi Peltola

 

Kommentit