Yleinen

Elämyspuoti tuottaa elämyksiä

Heinolan kirkonkylässä sijaitseva Kädentaitajien Elämyspuoti tuottaa nimensä mukaisesti kävijöilleen elämyksiä. Viihtyisää käsityömyymälää ylläpitävä yhdistys, Elämystaiturit ry, järjestää myös työpajoja, näyttelyitä ja muita tapahtumia. Elämystaiturit ry on noin 30 kädentaitajan yhdistys, jonka jäsenet tulevat Heinolasta, Lahdesta ja lähiseudulta. Mukana on niin käsityöyrittäjiä kuin harrastuksekseen käsitöitä tekeviä. Etsimme myös uusia, aktiivisia jäseniä iloiseen joukkoomme. Yhdessä tekeminen on mukavaa ja yhdessä saamme myös paljon aikaan!

Kädentaitajien Elämyspuoti on yhdistyksen käsityömyymälä, joka vietti tänä kesänä 5-vuotissynttäreitään! Myymälä sijaitsee Heinolatalon alakerrassa, entisissä kirjaston tiloissa, osoitteessa Vanhatie 51. Palvelemme: ti-pe 11-17 ja la 10-14. Tuotevalikoimamme on laadukas ja todella monipuolinen. Osa tuotteista on yksittäisiä uniikkikappaleita. Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä. Myymälästämme löytyy mm. tuotteita kodin sisustukseen, asusteita ja neuleita, laukkuja, koruja ja leluja. Meiltä löydät kauniita ja yksilöllisiä käsityötuotteita itsellesi ja lahjaksi! Meillä on myös hyvä valikoima persoonallisia, käsintehtyjä kortteja.

Kudontatupa on myymälämme naapuriin, entisen Kunttiksen tiloihin, perustettu kudontatila. Panttia vastaan saa avaimen, jolla pääsee kutomaan haluamanaan aikana. Kudontatuvassa on tällä hetkellä kolmet kangaspuut, joissa voi kutoa mattoa tai poppanaa. Järjestämme myös kudonnan ohjausta tarvittaessa. Kudonnasta peritään päiväkohtainen kudontamaksu ja loimimaksu metrihinnan mukaan. (Päivämaksu 4,50 €, loimet 4-8 €/m).

Elämyspuodissa järjestetään paljon muutakin toimintaa. Järjestämme mm. erilaisia näyttelyitä, kädentaitoihin liittyviä työpajoja ja muita tapahtumia. Tervetuloa tutustumaan kodikkaaseen käsityömyymäläämme ja muuhun toimintaamme!

Tulevia tapahtumia marras-joulukuussa:

1.11.-23.12. Käsintehty Joulu-näyttely, Elämystaitureiden joulutunnelmaa

Teksti: Kirsi Paakkinen 

Kommentit