Kulttuuri Yleinen

Pianoa kaiken ikää

Heinolan musiikkiopistoon tulee vähän väliä kyselyitä, että eikö musiikkiopistossa voi aloittaa soittoharrastusta vanhemmalla iällä? Ikääntyminen ei todellakaan estä soittoharrastuksen aloittamista! Tämän on muutama vanhemman polven heinolalainen jo huomannutkin, ja aloittanut uuden harrastuksen opistossamme. Pari perhettä on myös aloittanut lapsi-aikuinen ryhmäopinnot, joissa lapsi käy soittotunneilla vanhempansa tai isovanhempansa kanssa. 

Pianonsoiton opettajamme ovat järjestämässä asian tiimoilta pienimuotoista infotilaisuutta opistolla ensi tiistaina 29.11. klo 18.00. Tilaisuudessa kerrotaan tarkemmin erilaisista mahdollisuuksista aloittaa soitinopinnot vanhemmalla iällä. Ohjelmassa myös musiikkiesityksiä oppilailta ja opettajilta, sekä halukkaille tiloihin tutustumista.

Lisätietoja: peda.net/heinola/musiikkiopisto tai puh. 0500 842 113

Teksti: Jori Vuorinen

Kommentit