Yleinen

KILPAILU: Rakkaalleni

Kansalaisopiston runo-ohjaaja Katja Tamminen koosti meidän kaikkien iloksi rakkautta pursuavan runon, johon on piilotettu yhteensä 24 tunnettua rakkauslaulua. Löydätkö ne kaikki? Lähetä kaikkien laulujen nimet tai esittäjät s-postilla osoitteeseen toimitus(at)plaaninews.fi 15.12.2016 mennessä. Kaikki biisit tunnistaneiden kesken arvotaan lounaslippuja Ravintola Kestiin.

Rakkaalleni

Kun mä sinut kohtasin, oli ilta ihanin. Linnut lauloi ja kimmelsi taivaan kuu. Halusit kastella jalat heinikossa, tanssittaa tyttöä laiturilla. Juopua kesäyönä, hölmöstä rakkaudesta.

Oi – sallithan että mä suutelen sinisilmiäs armahain. Sata kesää tuhat yötä kaikkineen, oisit mun omanain. Viivy aina tässä vierelläin, hyvä olla on näin.

Sinä vain. Mulle keräisit sateessa kukkia sylillisen. Minä keittäisin teetä ja riisuisin sut varoen. Me kestäisimme toisiltamme mitä tahansa. Se mitä saisin sinulta, se voisi korvata, ne levottomat illat sekä unettomat yöt, ajat, turhan hapuilun ja mitättömät työt.

Kun sinuun katson, hymyilen, en edes tiedä syytä sen. Oot täydellinen. Mä nähdä sun armahin, jo heti aamulla aikaisin haluaisin. Siinä mä oisin ja sanoisin, Kulta, kulta!   Mä tahdon vain sut. Tahdon enemmän kuin koskaan olen ketään tahtonut.

Minä olen muistanut sinut hyvin. Niin paljon paremmin kuin ketään muuta. Miten kiihkeyttä kuumaa, hulluutta huumaa, sait mut tuntemaan. Tunnen olevani lähelläsi, vaikka kaukana oisinkin. Sen sinulle kertoisin, jos oisit minun, ehkä voisinkin.             Kylmä niin kuin marraskuu on, ilman sua mun sydämein.

Hetki lyö, meille hetki lyö. En vaan päivää seuraavaa mä tiedä milloin kohdataan.   Sinä olet niin kaunis en henkeä saa, hetket unta on vain haihtuvaa. Tahdotko mut tosiaan, suhteeseen vakavaan? Sano että sä uskot, meidät kohtalon tie. Niinkuin kerran se johti, vielä yhteen näin vie.

<3 Allison

PS. Sinua, sinua rakastan, niin liikkuu pehmeä kätesi kuin vene varhain aamuisella joella.

Teksti: Katja Tamminen

Kommentit