Yleinen

PlaaniNews-hanke päättyy

PlaaniNews-hanke päättyy 31.3.2017. Hankkeen aikana on innostettu ja koulutettu paikallisia yhdistystoimijoita tiedottamaan toiminnastaan ja tarjottu uudenlainen viestintäkanava, PlaaniNews.fi. Lisänäkyvyyttä on haettu julkaisemalla kaksi printtilehteä, jotka on jaettu noin 12 000 talouteen Heinolan alueella.

Sivustolla on ollut vajaan vuoden aikana noin 10 000 kävijää ja hankkeen aikana järjestettyihin koulutuksiin on osallistunut yli 50 yhdistysaktiivia. Lisäksi on oltu esillä useissa tapahtumissa, mm. Heinolan kuukausimarkkinoilla ja Hobby-messuilla.

Toivon että kaikki mukana olleet yhdistykset ovat saaneet uutta tietoa hankkeen koulutus- ja tiedotusannista, ja että yhdistykset jatkavat aktiivista tiedottamista toiminnastaan sekä pohtivat erilaisia yhteistyön mahdollisuuksia.

Vaikka hanke nyt päättyykin, sivusto jatkaa toimintaansa ainakin toistaiseksi Jyränkölän ylläpitämänä. Juttuja voi siis edelleen lähettää tällä lomakkeella.

Mikäli sivuston pyörittäminen jatkossa kiinnostaa tai mieleen tulee muuta kysyttävää tai palautetta aiheeseen liittyen, olkaa yhteydessä: Jussi Varjo, puh. 044 797 2468 tai s-posti jussi.varjo(at)jyrankola.fi.

Aurinkoisia kevätpäiviä toivotellen,

Jussi Varjo

Kommentit