Seurakunta Yleinen

Suvivirsilaulajaiset la 3.6.

JO JOUTUI ARMAS AIKA…

Tervetuloa neljännen kerran Heinolan Kirkkopuistoon koulujen päättäjäispäivänä 3. kesäkuuta kello 12.00.

Kunnioitettava perinne Heinolassa on herätetty alkuun. Suvivirsi on yhteistä kulttuuriperintöämme, sitä haluamme olla siirtämässä tuleville sukupolville. Tervetuloa laulamaan suvivirren, ” se kaikkein virtten suloisin”, kaikki säkeistöt Heinolan Musiikinystävien puhallinyhtyeen säestyksellä.

Yli kolme sataa laulajaa on ollut edellisillä kerroilla kauniissa Kirkkopuistossa laulamassa ja herättelemässä muistoja oman elämän tärkeistä suvivirsihetkistä.

Suvivirren jälkeen istutetaan itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi Wanhan Pappilan puistoon Itsenäisyyden juhlapuu kertomaan Kirkkopuiston 165-vuotisesta historiasta Heinolan ensimmäisenä puistona. Pastori John Svinhufvud loi alun Heinolan puistokulttuurille perustamalla Kirkkopuiston vuonna 1852 ja samalla Heinolan kansalliselle kaupunkipuistolle, jonka 15-vuotisjuhlavuotta vietämme myös tänä vuonna.

Puheenvuorot tilaisuudessa käyttävät Kalevi Peltola ja Kari-Paavo Kokki.

Suvivirrellä toivotamme kesän 2017 tervetulleeksi Heinolaan.

Järjestäjät: Heinola-Seura ja Heinolan seurakunta

Teksti ja kuva: Kalevi Peltola

Kommentit